skip to Main Content
GRASHOEKDAG 7 JULI, MELD U NU AAN!

Beste Grashoeker(s),

Op 7 juli 2018 is weer de jaarlijkse grashoekdag. De dag bestaat uit verschillende onderdelen, voor ieder wat wils! Doe gezellig mee en geef je snel op, maar in ieder geval voor 1 juli. U kunt deelname opgeven via penningmeester@grashoeknoordwijk.nl of een briefje in de bus bij Binnenkant 40.

1) Kidszoo (t/m 11 jaar) van 13.00 – 1.600.

De gang naar Kidszoo is op eigen gelegenheid. We zien u daar. Je krijgt: Entree, onbeperkt limonade, een snoepje, een kind-menu (patat + snack + saus), een ijsje en een vrijkaartje voor nog een keer spelen. Komt u als ouder ook mee? Geeft u dit aub aan bij het aanmelden. Bij kinderen onder de 6 jaar is de aanwezigheid van een volwassene verplicht. Vermeld graag de namen en leeftijden van de kinderen die meegaan, of ze lid zijn, en welke snack ze willen bij de patat en of u als ouder blijft of niet. Voor leden gratis, anders € 10,-.

2) Bootcamp-clinic (vanaf 10 jaar tot oud!) vanaf 14.00 uur Wilgenrandveld.

Vermeld de namen en leeftijden van de personen ivm de groepsindeling. De activiteit vindt in de wijk plaats. Deelname is gratis.

3) Volleybaltoernooi vanaf 17.00 uur Wilgenrandveld.

Vermeld uit welke leden uw team bestaat en welke leeftijden de teamleden hebben. Deelname is gratis.

4) Gezellig eten vanaf 17.00 uur Wilgenrandveld.

Met o.a. BBQ, pizza’s, zalm, kaas/wijn proeverij, springkussens voor de kinderen, schminken en … ijskoud lekker bezoek. Vermeld met hoeveel personen u komt, in welke leeftijdscategorie (onder 9 jaar, van 9 tot 18 jaar of 18+) en of u dieetwensen hebt. Kosten: Onder 9 jaar gratis, kinderen van 9 tot 18 jaar € 7,50 p.p. en volwassenen € 12,50 p.p.

We zien u graag op 7 juli!

Back To Top