skip to Main Content

Waarom lid worden van de Grashoek wijkvereniging?

Als lid van wijkvereniging De Grashoek:

  • ontvangt u 4x per jaar de Grasduiner, de wijkkrant met nieuws over de wijk, over activiteiten, verslagen van de werkgroepen/commissies en nog veel meer.
  • krijgt u korting op veel activiteiten of deze zijn zelfs gratis. Ieder jaar organiseert de wijkvereniging een aantal activiteiten. Een aantal speciaal voor kinderen, een aantal voor de hele familie en een voor enkel volwassenen (of grote kinderen als die dat willen).
  • kunt u gebruik maken van de ‘dienstenoptie’ van deze pagina door uw niet langer gebruikte spullen op te geven ter verkoop, of uw diensten aan te bieden, danwel om wijkbewoners om diensten te vragen.
  • steunt u de wijk waarin u woont door het mede mogelijk maken van alles wat hierboven staat.

Daarnaast heeft u als lid inspraak in de zaken waar we in het bestuur mee bezig zijn. U kunt altijd een van de bestuursleden aanspreken in de buurt, of u kunt een mail sturen.

De contributie bedraagt € 7,50 per jaar per gezin.

En hoe kan ik lid worden?

Lid worden kan door een mail te sturen naar onze penningmeester   penningmeester@grashoeknoordwijk.nl.
Vermeld in de mail:

  • uw naam, adres- en contactgegevens;
  • wie er allemaal lid worden (gezinsleden en leeftijd vermelding van kinderen)

De contributie mag worden overgemaakt op rekeningnr. NL85INGB0005265299 tnv Wijkvereniging de Grashoek, Noordwijk. Vergeet u niet uw naam en adres te vermelden om de storting te kunnen herleiden.
Op het moment dat we uw contributie ontvangen hebben, zorgen we er voor dat u opgenomen wordt in ons ledenbestand, en dat u door ons geïnformeerd wordt over alles wat ons als wijkvereniging bezig houdt, en dat u de uitnodigingen voor onze activiteiten ontvangt.

 

Back To Top